Slide

Eenvoudig de temperatuur regelen

Voor het aanschaffen en onderhouden van centrale verwarmingsketels bent u bij Huiberts Installatie Techniek aan het juiste adres. Een CV ketel is een installatie die voor warm water zorgt en daarmee alle ruimtes in een woning en bedrijfspand kan verwarmen. De verwarmingsketel beschikt meestal over een gasaansluiting die het water in het leidingwerk in het gehele pand verwarmt. Met een speciale pomp wordt het warme water in het buizenstelsel rondgepompt. Om de temperatuur te regelen wordt er doorgaans een thermostaat aangebracht. Hiermee zorgen wij ervoor dat de warmtevoorziening eenvoudig en goed geregeld kan worden.

Een vakkundige installatie

Zodra u ons advies opvolgt, kunt u onze specialisten vervolgens inschakelen om de CV ketel bij u thuis en op het werk te komen installeren. Dit kunnen wij in Lisse, Noordwijkerhout, Aalsmeer, Leimuiden, Bennebroek, Roelofarendsveen, Hoofddorp, Nieuw Vennep, Haarlem, Heemstede, Hillegom, Sassenheim, Noordwijk en omstreken op een uiterst vakkundige wijze realiseren.

Soorten verwarmingssystemen

Er bestaan een groot aantal verwarmingsketels die onze ervaren installateurs voor u kunnen verzorgen. Hierbij kunt u denken aan de onderstaande soorten CV ketels:

  • Conventionele Ketel (CV)
  • Verbeterd Rendement Ketel (VR)
  • Hoog Rendement Ketel (HR)

Verruit de meeste verwarmingsinstallaties werken op gas, maar een verwarmingssysteem kan ook op andere manieren verwarmen. Zo kan er gebruikt worden van verwarmen op:

  • Gas
  • Stookolie
  • Elektriciteit
  • Groene energie (door middel van een zonneboiler of warmtepomp)

Ontvang deskundig advies

Wij kunnen u deskundig adviseren over talloze verwarmingsketels. Doordat wij beschikken over een jarenlange ervaring en ultieme kennis van de verschillende mogelijkheden, kunnen wij u eenvoudig en snel een zeer geschikt verwarmingsapparaat aanraden. Door uw situatie nauwkeurig in kaart te brengen zijn wij in staat om veel energie te besparen en een zeer voordelige verwarmingsketel te adviseren.