Slide

Voor al uw elektrotechnische installaties

Als het gaat om elektra en elektrotechnische installaties in woningen en andere ruimtes, dient er aan een groot aantal eisen te worden voldaan. Zo is het bij elektra, evenals bij veel andere installaties, noodzakelijk dat er verschillende strenge regels nageleefd worden. Dankzij onze kennis en ervaring zijn wij op de hoogte van al deze regels en kunt u er van op aan dat wij iedere elektrotechnische installatie met de grootst mogelijke zorg aanleggen en onderhouden. Zo heeft u een optimale zekerheid en hoeft u niet bang te zijn dat er gevaren kunnen ontstaan.

De hoogste mogelijke kwaliteit

Wij werken voortdurend met innoverende apparatuur en installaties, zodat onze opdrachtgevers profiteren van de hoogste mogelijke kwaliteit. Mede dankzij onze kennis op het gebied van elektrotechniek en ons streven naar duurzaamheid, zijn wij in staat om werk af te leveren waar u een lange tijd van kunt profiteren. Daarnaast leveren wij een grote bijdrage aan de milieuvriendelijkheid en weten wij de stroomkosten enorm te reduceren, zodat u veel geld kunt besparen.

Onze werkzaamheden

Bij de werkzaamheden die wij uitvoeren gaat het om het aanleggen, vervangen onderhouden van onder andere de volgende onderdelen:

  • Groepenkasten
  • Schakelmateriaal
  • Domotica
  • Brandmeldinstallaties
  • Alarm installaties
  • Verlichting

Weet wat u kunt verwachten

U kunt uiteraard contact opnemen met Huiberts Installatie Techniek voor meer informatie over elektra en de elektrotechnische installaties die wij voor u kunnen verzorgen. Wij kunnen u volledig informeren en desgewenst een vrijblijvende offerte voor u opstellen, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Bekijk op deze website op welke manier u ons kunt bereiken.

Een optimale begeleiding

Gedurende de werkzaamheden die wij op het gebied van elektra bij u op locatie uitvoeren, zorgen wij voor een optimale begeleiding en denken wij graag met u mee. Wij nemen de tijd om ieder detail zorgvuldig met u door te nemen, zodat u achteraf niet met vervelende situaties te maken krijgt. Voor alle elektrotechnische activiteiten staan onze specialisten graag voor u klaar in onder andere Aalsmeer, Lisse, Leimuiden, Noordwijkerhout, Hillegom, Nieuw Vennep, Hoofddorp, Noordwijk, Roelofarendsveen, Heemstede, Sassenheim, Bennebroek en Haarlem.