Slide

Wie zijn wij?

Huiberts Installatie Techniek is een installatiebedrijf in Nieuw-Vennep met een jarenlange ervaring. Gediplomeerde installateurs en andere medewerkers, werken dagelijks met veel enthousiasme aan talloze vormen van installatietechniek

Wij werken als installatiebedrijf in onder andere Hillegom, Leimuiden, Sassenheim, Nieuw-Vennep, Haarlem, Roelofarendsveen, Hoofddorp, Lisse, Aalsmeer, Noordwijkerhout, Bennebroek, Noordwijk en Heemstede.

U kunt bij ons terecht voor het leveren van diverse installaties, het installeren van de apparatuur en een vakkundig onderhoud van uiteenlopende systemen. Hierbij heeft u de zekerheid van kwaliteit en profiteert u van energiebesparende oplossingen.

Waarom kiest u voor ons?

Wij zijn een zeer klantvriendelijk installatiebedrijf. Doordat wij graag de tijd nemen om de wensen van onze klanten zo optimaal mogelijk in kaart te brengen, kunnen wij er voor zorgen dat onze werkzaamheden exact worden uitgevoerd zoals u dat als klant wilt.

De flexibiliteit van ons installatiebedrijf zorgt ervoor dat onze klanten kunnen profiteren van snelheid en gemak. Wij zijn in staat om op korte termijn de gewenst werkzaamheden op het gebied van installatietechniek bij u thuis en op het werk te verzorgen.

Doordat wij louter werken met gediplomeerd personeel dat een jarenlange ervaring bezit, weet u zeker dat iedere installatieklus op een uiterst vakkundige wijze wordt uitgevoerd. Door ieder onderdeel tot in het kleinste detail zorgvuldig uit te voeren, voldoet de kwaliteit ongetwijfeld aan uw wensen.

Onze specialisaties:

Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek in de breedste zin van het woord. Zo kunt u bij ons terecht voor de levering, installatie en het onderhoud van de onderstaande installaties.

Gasinstallatie 80%
Waterinstallatie 75%
Elektrotechnische installatie 90%
Verwarmingsinstallatie 85%