Slide

Erkend watertechnisch installateur

Voor het leveren, aanleggen en onderhouden van een geschikte waterinstallatie kunt u Huiberts Installatie Techniek inschakelen. Als erkend watertechnisch installateur zijn wij de ideale partij om de complete waterinstallatie bij u op locatie te verzorgen. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor een totaalpakket aan diensten. Het aanleggen, uitbreiden en onderhouden van waterleidingen is immers specialistisch werk dat wij met de grootst mogelijke zorg bij u op locatie uitvoeren.

Zorgeloos genieten voor een lange tijd

Wij houden met alle denkbare factoren rekening als wij bij u aan de slag gaan met uw waterleiding. Zo zorgen onze installateurs voor de juiste diameters, waterdruk en afstand tussen de verschillende aansluitingen en tappunten. Daarnaast staat de hygiëne uiteraard altijd voorop, zodat legionella en andere bacteriën voorkomen worden. U bent bij ons daarom verzekerd van een veilige waterinstallatie waar u een lange tijd zorgeloos van kunt genieten.

Geavanceerde apparatuur

Bij het installeren en onderhouden van uw waterleidingen maken wij gebruik van geavanceerde apparatuur en duurzame materialen. Doordat ons personeel precies weet hoe zij hier het meest efficiënt mee om kunnen gaan, kunt u snel profiteren van een geschikte waterinstallatie die aan uw wensen voldoet. Deze en andere werkzaamheden voeren wij uit in Sassenheim, Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Haarlem, Roelofarendsveen, Leimuiden, Bennebroek, Hoofddorp, Aalsmeer, Lisse, Noordwijk, Heemstede en Hillegom. Hoewel wij voornamelijk in deze regio werkzaam zijn, kunt u ook buiten deze plaatsen gebruik maken van onze hoogwaardige diensten.

Onze werkzaamheden

U kunt ons installatiebedrijf inschakelen voor talloze werkzaamheden op het gebied van waterinstallaties. Hierbij kunt u denken aan de installatie en het onderhoud van de onderstaande onderdelen.

  • Koud en warmwaterleidingen
  • Drinkwaterinstallaties
  • Rioleringen

Neem contact met ons op

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en neem zo spoedig mogelijk contact op met onze specialisten. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en verstrekken graag een persoonlijk advies voor een passende waterinstallatie bij u op locatie. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar via ons telefoonnummer, per e-mail en via het contactformulier op deze website.