Slide

Veiligheid voorop

Als u op zoek bent naar een betrouwbare gasinstallatie, dan kunt u terecht bij Huiberts Installatie Techniek. Wij weten als geen ander dat een veilige gasinstallatie van levensbelang is. Vandaar dat wij bij de levering, aanleg en het onderhoud van gasinstallaties op een specialistische wijze te werk gaan. Gas is immers een uitermate ontvlambare stof. Vandaar dat de gasleidingen in uw woning en werkplek volledig betrouwbaar dienen te zijn.

Uw installatie in topconditie

Het is verstandig om regelmatig de gasinstallatie te laten controleren door een erkende installateur zoals wij dat zijn. Tijdens de controle kunnen wij vaststellen of het noodzakelijk is om te installatie te onderhouden. Door uw gasinstallatie zorgvuldig te laten onderhouden door onze professionele installateurs bent u voor een langere tijd verzekerd dat uw installatie in topconditie verkeerd. Wij komen graag bij u in de regio om deze werkzaamheden voor u uit te voeren. Zo kunt u ons onder andere inschakelen in Hoofddorp, Leimuiden, Hillegom, Roelofarendsveen, Heemstede, Haarlem, Sassenheim, Aalsmeer, Noordwijk, Nieuw Vennep, Noordwijkerhout, Lisse en Bennebroek.

Vakkundige aanleg van gasleidingen

Wij vinden niet alleen een veilige aansluiting van een gasinstallatie belangrijk, maar ook de wijze waarop gasleidingen worden aangelegd is essentieel voor een veilige omgeving. Een centrale verwarming of gaskooktoestel is immers slechts het eindpunt van een gasleiding. Het is daarom belangrijk dat het volledige gassysteem in een gebouw een optimale veiligheid en betrouwbaarheid kent. Dat is waar wij ons in hebben gespecialiseerd en waar wij op een vakkundige wijze voor kunnen zorgen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Maak gerust eens kennis met ons installatiebedrijf en bekijk wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn de meest geschikte partij bij u in de omgeving om er voor te zorgen dat het gas veilig op de locatie komt waar u dat nodig heeft. Deze locatie kan bestaat uit bijvoorbeeld een CV ketel, gasinstallatie of gaskachel. Bel of mail ons gerust voor meer informatie over het aanleggen en onderhouden van een gasinstallatie.

Slide