Slide

Voorkom storingen en behoud een topconditie

Een CV ketel is een systeem dat er voor zorgt dat uw woning wordt verwarmd en dat u te allen tijde over warm water kunt beschikken. Door regelmatig onderhoud aan uw CV ketel uit te laten voeren door Huiberts Installatie Techniek, voorkomt u dat het verwarmingsapparaat verkeerd is afgesteld en dat onderdelen gaan roesten en onnodig beginnen te slijten. Bovendien kan het onderhouden van een CV ketels de kans op storingen aanzienlijk verkleinen.

Reduceer het energieverbruik

Onderhoud aan een CV ketel kan naast een langer leven van het verwarmingssysteem, zorgen voor een reductie van het energieverbruik. Door een CV ketel door onze experts te laten onderhouden, zorgt u er namelijk voor dat de ketel een beter rendement bewerkstelligt, zodat u minder energie verbruikt. Dat merkt u vervolgens in uw portemonnee. U hoeft immers minder te betalen voor hetzelfde comfort. Wij voeren onze onderhoudswerkzaamheden uit in onder andere Aalsmeer, Hillegom, Noordwijk, Nieuw Vennep, Roelofarendsveen, Sassenheim, Heemstede, Leimuiden, Haarlem, Noordwijkerhout, Lisse, Hoofddorp en Bennebroek.

Voordelige onderhoudscontracten

U kunt bij ons installatiebedrijf verschillende onderhoudscontracten afsluiten, zodat er altijd een passende onderhoudsvorm mogelijk is voor uw CV ketel. Voordat u een onderhoudscontract bij ons afsluit, is het verstandig dat u zich deskundig laat informeren en adviseren door onze installateurs. Hierdoor voorkomt u dat u betaalt voor iets wat in uw geval niet noodzakelijk is. Doordat ons personeel u altijd eerlijk en vakkundig van dienst is, profiteert u van een groot kostenvoordeel.

Meer weten over de onderhoudsmogelijkheden?

Wij zorgen er voor dat uw CV installatie in een optimale conditie verkeert. Met het onderhoud dat wij aan uw CV ketel uitvoeren, kunt u voor een lange tijd genieten van een optimaal comfort en voorkomt u vervelende situaties. Hiervoor hebben wij hoogwaardige apparatuur beschikbaar en werken wij met ervaren en deskundige installatiemedewerkers. Stel het onderhoud nu niet langer uit en neem zo snel mogelijk contact op met ons installatiebedrijf. Wij nemen uw werk uit handen en zorgen ervoor dat uw investering weer snel is terugverdiend. Bel, stuur een e-mail of neem contact met ons op via het contactformulier op deze website en kom alles te weten over een passend onderhoud aan uw CV ketel.